Spring naar inhoud

Amateurs

Every pro was once an amateur

Ben jij in je vrije tijd bezig met kunst en cultuur? Maak je mooie projecten en zet je graag jouw creativiteit in? Dan kun jij misschien wel inspiratie of hulp gebruiken. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag richting een podium of een masterclass. Of met je zoektocht naar financiering van je plannen. 

Voor organisaties amateurkunst

Verenigingen (theater, dans, beeldende kunst) en muziekbonden kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Elke maand geven wij een nieuwsbrief uit met daarin nieuwe (subsidie)regelingen en interessante ontwikkelingen. Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Amateurkunstloket

Elke (amateur)kunstenaar en vereniging in Drenthe kan bij ons terecht met vragen over projectplannen, subsidiemogelijkheden, samenwerkingspartners en podia. We organiseren ook themabijeenkomsten. En we bieden via de Sesam Academie en Cultureel Avonturiers gratis allerlei advies- en scholingsmogelijkheden.  

Individuele vrijetijdskunstenaars

Ook voor jou als vrijetijdskunstenaars organiseren wij diverse projecten en evenementen. Ontdek en deel jouw creativiteit met gelijkgestemde kunstenaars tijdens onze activiteiten. We kijken ernaar uit om jouw passie voor kunst te ondersteunen en te vieren.