Spring naar inhoud

Over­ ons

Stichting Kunst & Cultuur (K&C) maakt zich sterk voor goed cultuuronderwijs op de scholen in Drenthe en Groningen. En wij zetten ons in voor cultuurparticipatie in Drenthe. 

Tijdens onze projecten en evenementen laten we jong en oud kennismaken met kunst, cultuur en erfgoed. En stimuleren we iedereen om deel te nemen aan culturele activiteiten. 

Talentontwikkeling en deskundigheidsbevordering zijn onze speerpunten. 

Beleidsplan 2021-2024

De ambities van K&C voor de beleidsperiode 2021-2024 zijn verwoord in het beleidsplan 'Cultuur raakt iedereen'.

Hierin beschrijven we op welke wijze we van betekenis willen zijn voor de samenleving. We laten zien op welke wijze we onze werkzaamheden uitvoeren, zodat iedereen in Drenthe en Groningen kan deelnemen aan uitdagende culturele activiteiten. 

Culturele ontmoetingen staan centraal.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen over onze organisatie. Vragen die vaker voorbij komen hebben wij op een rij gezet met de antwoorden. 

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten? Bel ons dan vooral op 0592 - 336999.
Wij zijn elke werkdag goed bereikbaar, m.u.v. de schoolvakanties.

ANBI

K&C heeft een ANBI-status. ANBI staat voor: Algemeen Nut Beogende Instelling. Wij zetten ons voor minstens 90% in voor het algemeen nut.

Beloningsbeleid
K&C hanteert voor haar beloningsbeleid de CAO Sociaal Werk. K&C volgt de Cultural Governance Code en de Fair Practice Code. De beloning van de leden van de Raad van Toezicht vindt plaats op basis van de ANBI-richtlijnen. Het salaris van de directeuren voldoet aan de criteria topinkomens. De WNT gegevens vind je op de website van Cultuurzaam.

Gebouw K&C Groningen
Kantoor K&C in Groningen
Kantoor K&C in Assen