Spring naar inhoud

Kandidaten gezocht voor Drentse Talent­prijs Cultuur

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de Drentse Talentprijs Cultuur. Deze jaarlijkse prijs beloont talent in de muziek, beeldende kunst, literatuur, dans, theater of andere kunstdisciplines als mode en fotografie. Kandidaten kunnen worden aangemeld via talentprijs@kunstencultuur.nl

De Drentse Talentprijs Cultuur

K&C reikt elk jaar de Drentse Talentprijs Cultuur uit. De prijs is voor jonge talenten (personen, groepen) die een bijzondere prestatie hebben laten zien in het jaar voor de uitreiking. De winnaar ontvangt een geldbedrag van €2.500 en de andere genomineerden €500. De prijsuitreiking is op 15 april 2024. Klik voor meer informatie en voorwaarden op de link hieronder. 

De provincie Drenthe zoekt kandidaten voor de Culturele Prijs van Drenthe

De winnaar van de Drentse Talentprijs wordt bekend gemaakt op 15 april 2024 als ook de Culturele Prijs van Drenthe wordt uitgereikt. Ook voor deze prijs kun je kandidaten aanmelden via de website van de provincie Drenthe. De Culturele Prijs is een oeuvreprijs voor een persoon, groep of instelling die bijzondere verdiensten heeft geleverd op cultureel gebied in Drenthe.