Spring naar inhoud

Heb jij al kaarten voor NEXT?

NEXT is een avondvullend programma in Loods13 en het Rensenpark in Emmen, met drie voorstellingen, een film en een korte spoken word wandeling. Voor 10 euro ben jij er op 3 mei van 19.00 tot 22.30 uur ook bij!
Kaarten zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

Producties van een nieuwe generatie makers

Niemandsland van theatermaker Hans van der Werf brengt een meeslepende mix van theater en dans. Geïnspireerd door het mysterie Wonderland, een gebied tussen Coevorden en Duitsland, onderzoekt Hans thema’s als kapitalisme, anarchisme en liefde voor je eigen land.

In Cornflakes, No Porn Flakes zien we theatermakers Isa Zwart en Clé Delphi. Zij laten zien hoe het iconische merk Kellogg’s cornflakes zich halverwege de 19de eeuw door middel van anti-masturbatiecampagnes bemoeide met het moraal van de maatschappij. En ze geven daar een reactie op.

Melkman is een film van Okki Poortvliet, stripkenner Tijn van der Kooi en theatermaker Sem Donkers. Een film geïnspireerd op de antihelden van onze tijd, zoals verbeeld door striptekenaar Typex. Een absurd maar toch menselijk verhaal, dat een kruising is tussen een Amerikaanse krantenstrip en een prentenboek voor volwassenen. 

Zelfs de pauze zit vol verrassingen ​

Tijdens de pauze maak je een korte wandeling door het Rensenpark dat ’s avonds gesloten is voor publiek. Onderweg word je verrast door spoken word artiesten.