Spring naar inhoud

Inschrijving cultuureducatiefestival Krachtstof Drenthe geopend

De inschrijving voor Krachtstof | Festival Cultuureducatie is geopend! Het festival vindt plaats op woensdag 17 april in Garage TDI in Assen. Het thema is ‘Je hoeft niet te graven, de schat is er al’. Voor leerkrachten in Drenthe is de avond gratis toegankelijk. Wel graag aanmelden.

In de directe omgeving van de school is veel kunst en cultuur te vinden. Ook als leerkracht draag je een schat aan culturele ervaringen met je mee. En wat dacht je van de leerlingen? Vol
nieuwsgierigheid ontdekken ze de wereld en geven er zelf betekenis aan. Hoe je dit kunt gebruiken bij jouw cultuuronderwijs ontdek je tijdens Krachtstof.

Ontdek onze mini-ervaringen

Tijdens Krachtstof Drenthe nemen we je mee op ontdekkingsreis naar kostbare schatten van kennis, ervaring en betekenis. In jezelf, je klas en de leerlingen. Dat doen we aan de hand van een keynote van Minchenu Maduro. Na de lezing ga je verder op ontdekkingsreis met twee krachtige mini ervaringen. Na afloop ben je welkom voor een hapje en een drankje om na te kletsen over wat je ervaren hebt en wat je meeneemt naar de praktijk. Kijk verder op deze website voor de inhoud van mini-ervaringen. 

Praktische Informatie

Datum en tijd: woensdag 17 april 2024 van 19.00 tot 21.45 uur
Locatie: Garage TDI, Industrieweg 8, Assen
Kosten: voor leerkrachten in Drenthe zijn er geen kosten verbonden aan deelname