Spring naar inhoud

Meetup Filmhub Noord heeft nog plek voor jou

Je kunt je nu nog aanmelden voor de de Meetup van Filmhub Noord tijdens Internationaal Filmfestival Assen. Wissel kennis en ervaring uit met vakgenoten op donderdag 7 maart 2024 in De Nieuwe Kolk in Assen. Deze inspiratiebijeenkomst is voorafgaand aan de opening van het Internationaal Filmfestival Assen (IFA) 2024. Er staat je een middag bomvol inspiratie en informatie te wachten.  

De Meetup is voor alle Drentse leraren, kunstvakdocenten, adviseurs, cultuurcoaches, lesontwikkelaars en filmprofessionals die nieuwsgierig zijn naar filmeducatie.

Het programma begint met een gesprek met filmmaker Shamira Raphaëla. Shamira won onder andere een Gouden Kalf en de Internationaal Documentaire Festival Amsterdam (IDFA) Award voor Best Youth Film. Tijdens de meetup vertelt ze over haar werk, het creatieproces en de keuzes die ze daarbij maakt. Ook staan er die middag filmeducatie-speeddates en andere inspirerende sessies op de agenda. Het programma wordt afgesloten met een gezamenlijk diner om ervaringen te delen en samenwerkingen te verkennen.