Spring naar inhoud

Optredens van Màvcase, Syl7 en JustRon bij Energieboost

Ben jij klaar voor een dag vol energie? Kom dan naar Energieboost Kickstart Festival op vrijdag 15 maart 2024 in het stadion van FC Emmen, De Oude Meerdijk. Van 11:00 tot 18:00 uur staat vol creativiteit, sport, workshops en muziek. Georganiseerd voor en door jongeren (16 tot 24 jaar) uit Zuidoost-Drenthe. Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws via onze Instagrampagina.

Urban zone met graffiti en hiphop

Hiphoppers opgelet! Màvcase, Syl7 en JustRon treden op bij Energieboost. Ook is er een 'urban zone' waar je vette workshops kunt volgen, zoals een graffiti workshop of een skate clinic. Verder vind je hier een DJ en kun je meedoen met de open mic. De urban zone is op het plein voor het stadion.

Kom kickboksen of volg creatieve workshops

Binnen staan er ook allemaal activiteiten op je te wachten. Volg een kickboks workshop of ga creatief aan de slag met textiel. Bezoek het filmprogramma met films van jongeren en bekijk de foto-expositie met als thema 'omzien naar elkaar'. Sla servies kapot en ga aan de slag met keramiek of volg een theaterworkshop. Kom langs met je vrienden!

mozaïek
Jongeren

Voor en door jongeren

Energieboost Kickstart festival wordt georganiseerd voor en door jongeren van 16 tot 24 jaar uit Zuidoost-Drenthe. Zo hebben we onder andere een denktank en een filmgroep. Wil jij op de hoogte blijven van ons festival? Volg dan onze Instagrampagina.