Spring naar inhoud

Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds bij K&C

Ben je als professioneel beeldend kunstenaar (beginnend of ervaren) toe aan nieuwe stappen in je werk. Bijvoorbeeld een project, uitbreiding van je oeuvre, vergroting zichtbaarheid of onderzoek? Dan kan het Mondriaan Fonds je wellicht steunen. Om je te informeren over de mogelijkheden van het Fonds zit op woensdag 27 juni van 13.00-17.00 uur regiomakelaar Andrea Möller van het Mondriaan Fonds voor je klaar bij K&C in Assen. Wil je alvast een afspraak maken? Stuur dan een mail naar andrea.moller@mondriaanfonds.nl.

Voor kunstenaars, initiatiefnemers, musea, overheden, opdrachtgevers

De regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds heeft een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de provincie Drenthe. Graag adviseert zij over de subsidiemogelijkheden van het fonds en helpt je op gang met een aanvraag. De regiomakelaar weet de weg bij het fonds en kan helpen bij het vinden van de juiste regeling. Kijk ook op de website van het fonds.
Loop je dus met ideeën of plannen, in welk stadium dan ook, maak een afspraak!

  • Wat?                   Spreekuur met regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds
  • Waar?                 K&C, Dr. Nassaulaan 5, Assen
  • Wanneer?           Donderdag 27 juni 2024 tussen 13:00 en 16:30 uur
  • Aanmelden:        Via andrea.moller@mondriaanfonds.nl

Lukt het je niet om op 27 juni naar Assen te komen? Aarzel niet om alsnog contact op te nemen met Andrea voor een afspraak op een ander moment.