Spring naar inhoud

Vacature Assistent Controller

Wij zijn op zoek naar een Assistent Controller (75% / 27 uur per week) om ons team te versterken. Ben jij een zelfstandige en analytische denker met minimaal 3 jaar ervaring in financiële processen? Heb je kennis van rapportagestandaarden en wetgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! We streven naar een inclusieve en diverse organisatie en moedigen reacties aan van medewerkers met een niet-Westerse culturele achtergrond. 

Een korte introductie

De stichtingen CultuurKlik, ICO en Stichting Kunst & Cultuur zijn bestuurlijk gefuseerd en werken intensief samen via de bestuursstichting Cultuurzaam. Cultuurzaam werkt aan goed cultuuronderwijs en stimuleert talentontwikkeling in Drenthe, Groningen en de Kop van Overijssel. Door samenwerking delen we kennis en verbeteren we processen, met een focus op het ontwikkelen van creatief vermogen en het verankeren van kunst en cultuur op lokaal niveau. Onze visie is gericht op innovatie en de uitwisseling van expertise. We moedigen een cultuur van ontdekking, experiment en reflectie aan.
Als organisatie streven we ernaar inclusiever en diverser te zijn om een goede afspiegeling te zijn van onze cultureel diverse samenleving. Daarom zijn we geïnteresseerd in reacties van medewerkers met een niet-Westerse culturele achtergrond om ons team te komen versterken.

Wat ga je doen?

Als assistent controller ben je in dienst van Stichting Cultuurzaam en werk je hoofdzakelijk voor één van onze stichtingen, namelijk Stichting Kunst & Cultuur (K&C). Je speelt een sleutelrol in de financiële gezondheid van onze organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de financiële administratie, het voorbereiden van de jaarrekeningen en begrotingen, het ondersteunen en adviseren van het primair proces, het opstellen van periodieke rapportages en het monitoren van budgetten. Je werkt nauw samen met de collega’s van K&C en met je vakgenoten van het team Financiën & Control.

Profiel

We zijn op zoek naar een zelfstandige en analytische denker met:

  • HBO werk- en denkniveau en een relevante functie gerelateerde opleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Uitgebreide kennis van financiële processen, rapportagestandaarden en wetgeving.
  • Ervaring met financiële software en systemen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ethisch vermogen om vertrouwelijke informatie te beheren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een creatieve en inspirerende werkomgeving. Je krijgt de kans om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke doelen en je professioneel te ontwikkelen. Wij bieden een contract voor 1 jaar, met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Kunsteducatie, met een salaris passend bij je ervaring, tussen € 3.443, - en € 4.809, - bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een pensioenregeling. We werken met een 36-urige werkweek en een jaarurensystematiek. In de praktijk betekent dit dat je (vrijwel) alle schoolvakanties vrij bent. 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wytze de Vries, directeur-bestuurder. Hij is bereikbaar op 06-31930043 of per email Wytzedevries@cultuurzaam.nl.
We ontvangen je sollicitatie, met cv, graag uiterlijk 14 april 2024 via info@kunstencultuur.nl 

De gesprekken staan gepland voor donderdag 18 april (1e gesprek) en donderdag 25 april 2024 (2e gesprek).