Spring naar inhoud

VACATURE: Medewerker communicatie

Ben jij op zoek naar een communicatiefunctie in een organisatie met veel activiteiten en evenementen? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die 2 of 2,5 dag per week beschikbaar is. Interesse? Reageer voor 17 mei 2024. We ontvangen graag je brief en cv via info@kunstencultuur.nl.

Over ons

Stichting Kunst & Cultuur (K&C) is en creatieve en informele organisatie met collega’s die een groot hart hebben voor kunst en cultuur. Wij vinden dat iedereen moet kunnen deelnemen aan kunst en cultuur, omdat cultuur mensen verbindt en zorgt voor plezier en creativiteit. En de kunsten bieden steeds vaker antwoorden op maatschappelijke vraagstukken, waaraan wij een bijdrage willen leveren. Zowel in het onderwijs als in de vrije tijd ondersteunen wij docenten en culturele partners om cultuur voor iedereen toegankelijk te maken. Ook organiseren wij zelf evenementen.

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker ben je in dienst bij Stichting Cultuurzaam (onder aan deze pagina leggen we uit hoe dat zit) en maak je deel uit van het team Communicatie en Marketing. Je speelt een grote rol bij het uitvoeren en ondersteunen van de communicatie- en marketingactiviteiten van K&C:

  • Schrijven van content voor websites, nieuwsbrieven, sociale media en persberichten. Wij streven naar B1 teksten.
  • Redigeren van teksten van adviseurs en projectmedewerkers.
  • Enthousiasmeren van deelnemers en publiek voor activiteiten die wij organiseren in het onderwijs of de vrije tijd.
  • Je levert een bijdrage aan de naamsbekendheid van K&C en de vele evenementen.
  • Je geeft communicatieadvies aan de collega’s in de organisatie.
  • Je schrijft communicatieplannen, werkt mee aan de communicatiestrategieën en geeft uitvoering aan het communicatiebeleid en de marketingplannen.

Profiel

We zoeken een zelfstandige en creatieve denker met:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding in communicatie of marketing.
  • Uitgebreide kennis van communicatie- en marketingprocessen.
  • Ervaring met sociale mediaplatformen als Facebook, Instagram en TikTok.

Je werkt in de provincies Drenthe en Groningen en moet soms reizen. Een rijbewijs is daarom een pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een creatieve en inspirerende werkomgeving. Je krijgt de kans om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke doelen en je professioneel te ontwikkelen.
Wij bieden een contract voor 1 jaar, met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Onze arbeidsvoorwaarden vallen onder de cao Kunsteducatie. We bieden een salaris, passend bij je ervaring, tussen de €2.418,- en €3.267,- bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een pensioenregeling. We werken met een 36-urige werkweek en een jaarurensystematiek. Andere fijne bijkomstigheden:

  • Tijdens de schoolvakanties ben je vrij.
  • Je werkdagen bepalen we in overleg, maar als het zo uitkomt bewegen we flexibel mee met je andere werkzaamheden/verplichtingen.
  • K&C organiseert mooie evenementen voor het onderwijs en coördineert talentontwikkelingsprojecten en evenementen. We staan midden in het culturele veld. Je bent van harte welkom bij de presentaties.
  • 1x per maand is er op vrijwillige basis stoelmassage beschikbaar.

Als organisatie streven we naar meer inclusie en diversiteit, zodat ons team een goede afspiegeling vormt van de cultureel diverse samenleving waarin we leven. Denk jij bij te kunnen dragen aan de diversiteit van onze organisatie, reageer dan vooral.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wytze de Vries, directeur-bestuurder. Hij is bereikbaar op 06-31930043 of per email Wytzedevries@cultuurzaam.nl.
We ontvangen je sollicitatie en cv, graag uiterlijk 17 mei 2024 via info@kunstencultuur.nl

Het eerste gesprek vindt plaats op dinsdag 28 mei 2024. Het tweede gesprek zal in de week van 3 - 7 juni, gepland worden. 

In dienst van Cultuurzaam

De stichtingen CultuurKlik, ICO en Stichting Kunst & Cultuur zijn bestuurlijk gefuseerd en werken samen via Cultuurzaam. Alle medewerkers in de ondersteunende diensten van de drie organisaties zijn ondergebracht in deze bestuursstichting.
De verschillende organisaties staan voor goed cultuuronderwijs en stimuleren talentontwikkeling in Drenthe, Groningen en de Kop van Overijssel. Door samenwerking delen we kennis en verbeteren we processen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van het creatief vermogen van inwoners en het verstevigen van kunst en cultuur op lokaal niveau. Intern richten we ons op innovatie en de uitwisseling van expertise.