Spring naar inhoud

Meld je aan voor Het Nieuwe Goed

Het Nieuwe Goed zoekt jonge Drentse fotografen, videomakers, theatermakers, spoken word artiesten, dansers, mimespelers, rappers, producers, drummers, bassisten, gitaristen, toetsenisten, dichters, zangers, songwriters breakdancers, salsadansers, mc’s en andere creatieve denkers. Meld je snel aan! Stuur jouw CV en motivatie naar erik@kunstencultuur.nl.

Makers - Het Nieuwe Goed - Breekpunt

Het Nieuwe Goed geeft podiumkunstenaars een werkplaats

Het Nieuwe Goed geeft podiumkunstenaars in of uit Drenthe een werkplaats in Theater de Tamboer in Hoogeveen. Je leert in een groep werken en experimenteren met nieuwe kunstdisciplines. Wat je gaat maken is aan jou en de rest van de groep. Jullie bepalen. Binnen het traject word je ondersteund en begeleid door professionals en je krijgt betaald. Daarnaast doe je op jouw manier onderzoek naar het bereiken van nieuw publiek.

Praktische informatie

Het traject loopt van 3 april t/m 23 mei 2024 in Theater De Tamboer in Hoogeveen. Je bent in die periode elke woensdag en donderdag de hele dag beschikbaar. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het maaktraject krijg je €1400,00 exclusief btw. Voor de optredens krijg je €100,00 exclusief btw. Je presenteert jullie productie op de volgende dagen:

  • 23 mei in Theater De Tamboer in Hoogeveen
  • 7 juni in Theater vanBerensteijn in Veendam
  • 5 oktober in Theater De Winsinghhof in Roden
Makers - het nieuwe goed - deelnemers

Je kunt je tot 20 februari aanmelden

Stuur een korte CV naar erik@kunstencultuur.nl en vertel waarom je mee wilt doen. Vind je dit lastig? We helpen je graag! De selectie begint met een kennismakingsdag. Je krijgt dan alle informatie. Daarna kijken we wie mee kunnen en willen doen aan Het Nieuwe Goed 2024.
Heb je vragen? Daarvoor kan je ook contact opnemen met Erik!