Spring naar inhoud

Save the date Krachtstof

Werk je in het primair of speciaal onderwijs in de provincie Groningen? Dan ben je van harte uitgenodigd om te komen schatgraven op woensdag 10 april 2024. Ook culturele ondernemers die werken op of met Groningse basisscholen zijn van harte welkom.

Schatgraven met workshops en ontmoetingen

Krachtstof is een festival vol workshops, ontmoetingen en een lezing. De titel van het festival is dit jaar ‘Je hoeft niet te graven, de schat is er al’. Zowel in de directe omgeving van de school is veel te vinden, als je net even anders kijkt. In de culturele omgeving en de culturele ervaringen van leraren en leerlingen zit een hele hoop. Dit jaar besteden we aandacht aan wat er al is. Denk bijvoorbeeld aan: hoe kunnen leerlingen zelf een dans maken of hun leefomgeving in kaart brengen?

Programma

Het festival duurt van 15.00 tot 20.30 uur. Het definitieve programma staat rond 15 februari 2024 online. Er zijn acht workshops en een inspirerende lezing. Met onder andere Mies van Hout, Petra Paap, Sandra Vermanen en Minchenou Maduro. En de organisatie zorgt voor eten.

Aanmelden

Je kunt je vanaf 26 februari om 15.00 uur aanmelden. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol.