Spring naar inhoud

De lessen van Dans op Recept gaan van start

Mensen met Parkinson kunnen in Drenthe vanaf deze maand deelnemen aan speciale danslessen. De stichting Dans op Recept helpt hen de lichamelijke én geestelijke gezondheid te verbeteren. Wij ondersteunen dit project.
Dans op Recept is gestart in Friesland en dit jaar uitgebreid naar Drenthe en Groningen. De lessen worden wekelijks op twaalf locaties aangeboden door de hele provincies. Kijk op dansoprecept.nl voor een locatie in de buurt en het lesrooster.

Voor wie?

Iedereen is welkom: leeftijd, gender en niveau doen er niet toe. De lessen zijn een veilige plek, waar iedereen zich begrepen voelt. De nadruk ligt op wat wél mogelijk is en het creëren van een groepsgevoel. Na elke les kunnen deelnemers aanschuiven aan de koffietafel.
(foto: Christian Kamminga)

Praktische informatie

Op 28 september van 16:00 tot 17:30 uur is er een kick-off bijeenkomst bij podium Zuidhaege in Assen. Een dansgroep met Parkinson-patiënten opent de middag met een optreden. Stichting Dans op Recept vertelt daarna meer over de missie en het wetenschappelijk onderzoek naar Dans op Recept. Tot slot is er een dansworkshop. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dansoprecept.nl

Iedereen is ook welkom om op een andere dag en locatie een proefles te volgen. Aanmelden kan via een mail naar administratie@dansoprecept.nl of telefonisch via 06-24190035.