Spring naar inhoud

Inschrijvingen Popsport Drenthe 2024 geopend

Muzikanten, singer-songwriters, DJ’s, rappers en bandleden tussen 14 en 21 jaar kunnen zich nu aanmelden. Tijdens het traject krijg je ondersteuning van professionals en een hoop interessante workshops. Je kunt werken aan je muzikale en zakelijke skills. Het levert ook een netwerk en nieuwe vriendschappen op. 

Duik in het muzikantenleven

Bij de kick-off in april laat je je act zien aan de coaches. Halverwege het traject bepaal je samen welke workshops je wilt volgen. Dan heb je je eerste "gig" op de Welcome to the Playground Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe. Ook mag je de studio in voor een opname.

Deelnemers van Popsport worden meteen lid van het landelijke Popsport Network, waar muzikanten gratis en onbeperkt kunnen blijven deelnemen aan workshops, masterclasses, speelplekken en meer.

Als act maak je kans om na de zomer door te gaan naar het landelijke traject van Popsport. Daar krijg je personlijke coaching, workshops en een live audio recording met videoclip in de studio van De Staat. 

Kosten

Deelname kost € 200,- per act (vanaf twee personen) of € 100,- voor solo-artiesten. Daar krijg je een hoop begeleiding, een netwerk, repetitieruimtes, workshops en een opname in de studio voor terug.