Spring naar inhoud

Laatste kans voor leerkrachten: meld je snel aan voor deze cursussen

Grijp nu je kans en meld je aan voor een van de komende cursussen van K&C. Bekijk hieronder ons aanbod en meld jezelf snel aan.

Je kunt je nu nog aanmelden voor:

  • Voor de klas in het s(b)o Groningen en Drenthe - K&C start februari 2024 een nascholingstraject voor kunstenaars en docenten die willen werken met kinderen in het speciaal onderwijs. In zes bijeenkomsten leer je hoe het speciaal onderwijs in elkaar steekt. En je ontwerpt een lessenserie die is toegespitst op de doelgroep. Tijdens een korte stage toets je deze lessen in de praktijk. 
  • Interne Cultuur Coördinator Groningen - De ICC_cursus biedt je praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om cultuuronderwijs op jouw school optimaal vorm te geven, te stimuleren en te behouden. Je schrijft tijdens de cursus een cultuurbeleidsplan, projectplan en/of plan van aanpak. De ICC-cursus bestaat uit 8 of 9 bijeenkomsten.
  • Muziekmiddag Méér Muziek in het Speciaal Onderwijs - Op donderdag 8 februari 2024 organiseren we voor alle leerkrachten in speciaal onderwijs in Groningen een muziekmiddag. Je gaat aan de slag met taalontwikkeling dankzij muziek, de invulling van muzieklessen en bodypercussie. 

Benieuwd naar meer cursussen en trainingen?

Kijk dan op onze professionaliseringspagina. K&C organiseert niet alleen cursussen, maar ook trainingen, symposia en workshops. Voor leerkrachten, vakdocenten, ICC'ers en schoolbestuurders. Blijf van alle bijeenkomsten op de hoogte door onze nieuwsbrieven, website en sociale media in de gaten te houden. Doe mee en breid je kennis uit.