Spring naar inhoud

Opening Drentse Uitmaand 2 september

Kom naar de opening van de Drentse Uitmaand op zaterdag 2 september bij de Brink in Roden tijdens Wat N Kunst festival. Om 13:00 uur geven Gedeputeerde Cultuur Jisse Otter en zangeres Ellen ten Damme het startschot voor de actiemaand. Ellen ten Damme treedt op.

Zaterdag 2 september

Naast het optreden van Ellen ten Damme zie je zaterdag 2 september ook veel andere artiesten. Zoals Tony Neef en nieuw Roder talent Zoë Tauran. Ook kun je over de uitmarkt struinen om te zien wat cultureel Drenthe jou te bieden heeft. De entree is gratis. 

De Drentse Uitmaand

De Drentse Uitmaand is de feestelijke opening van het nieuwe culturele seizoen in Drenthe. Een maand lang zetten we het nieuwe culturele aanbod in het zonnetje. Ga naar het theater, de film, een concert of festival. We hebben alle activiteiten voor je verzameld op drentseuitmaand.nl
Wil je op de hoogte blijven van activiteiten tijdens de Drentse Uitmaand? Neem dan een kijkje op onze Facebook- en Instagrampagina. Ook kan je jouw culturele activiteit aanmelden voor de Drentse Uitmaand.