Spring naar inhoud

Up North zoekt makers

Ben jij een hiphop- of popartiest uit Groningen, Drenthe of Leeuwarden? Wil je een kleinschalige interdisciplinaire productie maken en schitteren op poppodia en festivals? Stuur dan jouw plan vóór maandag 8 januari 2024 naar info@upnorth-lab.nl.

Je werkt met andere professionals

Verder krijg je een werkbudget van €10.000 euro ter ondersteuning van jouw project. De beste inzendingen worden op 11 februari 2024 uitgenodigd om een pitch in Simplon in Groningen te geven. Het maakproces loopt van 1 maart tot eind juni. Hierna is de productie inzetbaar voor presentaties op podia en festivals in 2024/2025. Up North is een talentontwikkelingstraject in het noorden, gericht op het creëren van interdisciplinaire producties. Voor vragen kun je contact opnemen met projectleider Danytha Postma via danytha@upnorth-lab.nl.

Up North is een noordelijk ontwikkelingstraject

Binnen Up North worden artiesten ondersteund in hun ontwikkeling door de hulp van professionals en een ontwikkelbudget. Up North is een initiatief van de Popfabryk (Friesland), Noordstaat (Groningen) en Stichting Kunst & Cultuur (Drenthe). Heb je vragen over Up North? Neem dan contact op met projectleider Danytha Postma via danytha@upnorth-lab.nl.