Spring naar inhoud

Vacature financieel administratief medewerker (30%)

Stichting Kunst & Cultuur (K&C) is een creatieve, informele en bruisende organisatie met 40 mensen die blij worden van kunst en cultuur. Wij vinden dat iedereen moet kunnen deelnemen aan culturele activiteiten. In het onderwijs en in de vrije tijd. Wij werken in Groningen en Drenthe en organiseren jaarlijks tientallen projecten. 

Zijn we een match?

We zoeken een collega die goed de rust kan bewaren en een goede kennis heeft van de mogelijkheden van Excel. Vanzelfsprekend is kennis van en ervaring met het programma Snelstart en/of Exact Globe belangrijk. Het betreft een parttimefunctie; 30%.

Profiel:

  • MBO+ werk en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een financieel administratieve functie.
  • Kennis van Snelstart en/of Exact Globe en goede kennis van Excel.
  • Kennis van Office 365 en Teams is een pré.
  • Kennis van en inzicht in administratieve processen van een afdeling Financiën.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Beschikt over een nauwkeurige en efficiënte werkhouding.
  • Heeft goede samenwerkingsvaardigheden en toont flexibiliteit.

Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit bijdraagt aan de kracht van onze organisatie. Die diversiteit kan gebaseerd zijn op culturele achtergrond, inzetbaarheid, gender en leeftijd. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand met een diverse achtergrond.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ondersteun je in de eerste plaats het staflid Financiën. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het coderen, laten accorderen en betaalbaar stellen van inkoopfacturen. Je maakt verkoopfacturen en verstuurt deze vanuit het boekhoudpakket. Daarnaast verwerk je de bankrekeningen en verwerk je de Mollie-ontvangsten. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en invoering van de reiskostendeclaraties in het salarisadministratiesysteem. En op verzoek van medewerkers lever je informatie uit de boekhouding. Ook de werkzaamheden voor het urenregistratiesysteem (Watch) behoren tot je taken. 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Als het van beide kanten goed bevalt, dan wordt je contract verlengd. (Het is bij ons gebruikelijk dat iedereen drie keer een tijdelijk contract krijgt voordat we overgaan tot een vaste aanstelling).

Wij hanteren de arbeidsvoorwaarden en salariëring uit de cao Sociaal Werk. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 5 van de cao. Dat betekent een salaris tussen € 2.306- en € 3.284, - bij een fulltime aanstelling.
Naast een goed salaris hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een pensioenregeling, een individueel keuzebudget en opleidingsmogelijkheden via het loopbaanbudget. We werken met een 36-urige werkweek en een jaarurensystematiek. In de praktijk betekent dit dat je (vrijwel) alle schoolvakanties vrij bent.

Gesprekken vinden plaats op 15 en 16 november 2023

Voor meer informatie over deze vacature kun je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens kantooruren contact opnemen met Jeanet te Velde (Staflid Financiën) via 0592-33 69 99 of via de mail: jeanet@kunstencultuur.nl.  

We ontvangen je sollicitatie met cv graag voor maandag 6 november 2023 via info@kunstencultuur.nl. Op woensdag 15 november 2023 is de eerste gespreksronde. Op donderdag 16 november 2023 de tweede. Na deze gesprekken volgt nog een arbeidsvoorwaardengesprek.